Nya Gratis Designer är påväg..

 
Nu är det snart dags.. Nya Gratis Bloggdesigner är påväg. Jag har samlat in era önskemål och har försökt göra två stycken designer efter era önskemål. Jag hoppas att ni blir nöjda med dem, då Jag har lagt ner en hel del tid på dem. Här ovan kan ni se en liten smygtitt på den första designen, den kommer inom kort att vara tillgänglig att ladda ner, så håll utkik på här på bloggen och på HIAWOL Bloggdesign.
 
Jag tar fortfarande emot önskemål för kommande Gratis Designer, så tveka inte att lämna en kommentar med just dina önskemål. ♥ Jag gör ju designer för er att använda, därför vill Jag försöka göra något som kan passa alla.Nya HIAWOL.SE Bloggdesign

 
Nu har Bloggdesign.hiawol.se fått ett nytt, upptaderat, utséende. Det är nu lättare för dig att hitta det du söker och snabbt kan få hjälp. Kika gärna in och lämna en kommentar vad du tycker! - Tacksam för feedback.
 
Nya Kodguider, Gratis Grafik, Designer och annat kul är påväg. Är det något du saknar så lämna en kommentar med dina önskemål, så ska Jag försöka få med dina önskemål också.