Beställ Bloggdesign eller Grafik.

 
Jag tar emot beställningar av Bloggdesign & Grafik. Här nedan kan du se en prislista över vad Jag tar betalt. Alla priser är rörliga och beror helt på vad du önskar, men de priser som står är minst/max vad Jag brukar ta. Pris bestäms efter att Jag fått all information om vad du vill beställa. | OBS! En beställning tar minst 3 dagar att göra klart och Jag har ett kösystem. Du får veta din plats i kön när du kontaktat mig för beställning.
 
Vill du se vad Jag har gjort innan så kan du kika in min PORTFOLIO!!
 
Betalning görs till Swedbank konto eller Paypal, och betalningen sker innan Jag skickar din beställning till dig.
 
Kontakt sker via mejl; contact@amandah.se / contact@hiawol.se och märk ditt mejl med din bloggadress så Jag lättare kan hitta det.
 
BLOGGDESIGN (Endast Kodning, HTML & CSS)
PRIS: 300 kr - 1.000 kr
 
BLOGGDESIGN (Kodning + Header, Profilbild m.m)
PRIS: 500 kr - 1.500 kr
 
HEADER, PROFILBILD & BILD GRAFIK
PRIS: 100 kr - 500 kr
 
ÖVRIG GRAFIK
PRIS: 100 kr och uppåt.
 
Har du några frågor eller vill beställa så kan du kontakta mig på mejl; contact@amandah.se / contact@hiawol.se eller lämna en kommentar i detta inlägget tillsammans med dina kontaktuppgifter så hör Jag av mig så fort Jag kan.Amandah Målar, Palaye Royale.

 
Här är två av mina målningar av Palaye Royale, en av hela bandet och en av bassisten Sebastian Danzig. Man kan kanske kalla dem "fan art", då Jag är ett stort fan av Palaye Royale. De gör unik musik och deras musikvideos är rent ut sagt konst enligt mig. De är ett Fashion-Art Rock Band och de sticker verkligen ut i mängden.
 
Jag vill även passa på att tacka dem (Thank you guys for everything!) för allt stöd de gett mig med mina målningar, då de alltid delar med sig av dem på både Twitter, Facebook och Instagram. Det värmer i mitt hjärta att de uppskattar mina målningar och även att de låter mig sälja målningarna som föreställer dem. Stort Tack!
 
Lyssna på Palaye Royale här; Spotify / Youtube
Ni kan även hitta killarna här; Twitter  | Facebook | Instagram | Hemsida: PalayeRoyale.comPalaye Royale | Walk

 
Palaye Royale | Walk - Society6.com/hiawol