Vägen till lycka | Amandah.se

 
Jag har upplevt så mycket som man kanske inte borde under mina 27 år på den här jorden att Jag ibland börjar ifrågasätta allt som faktiskt finns i min närhet. Familj, vänner, mina beslut och varför Jag helt plötsligt inte har mjölk i kylskåpet. Jag har förlorat många i mitt liv. Jag har sörjt dem och gått vidare. Jag har nått botten och kämpat mig upp igen. Livet går vidare och all sådan bullshit. Jag vet, du lever bara en gång. YOLO eller whatever.
 
Men lycka, att vara lycklig, det är något som Jag har insett är viktigt för att kunna uppskatta livet. För utan lycka, finns det ingen mening med allt som faktiskt finns i min närhet. Lycka, det är något sällsynt och något som man ska vara försiktig med. Lycka är en känsla och det är ett eget val att känna lycka. Att vara lycklig.
 
Utan att låta som en som klagar över mitt liv, för Jag vet. Jag är inte ensam om att ha haft en jobbigt liv och sådant som Jag har upplevt är inte sällsynt. Jag ska inte klaga över småsaker, det finns dem som har upplevt värre, det finns dem som svälter, blir misshandlade, är hemlösa, oälskade och värre än så.. dödade. Jag ska inte klaga på mitt liv, för Jag är glad att Jag lever. Jag kan göra mina egna val, ta mina egna vägar. Vägen till lycka, detta är min historia. Detta är mitt liv.
 

Writers note; Detta är ett smakprov från min vardags-blogg. Det kommer vara berättelsen om mitt liv, hur Jag hamnat där Jag är idag. Mitt liv, min hostoria. Det kommer inte vara något annat än det. Min Vardag helt enkelt.
 
UPDATE; Bloggen heter Amandah.se - Kika gärna in.
Mr-weird-men-åh-sooo-awesome-bästaste-vän

Spännande. <3 Du är så stark som kan skriva detta, kommer bli både roligt men hemskt att läsa. Bara vet det. <3 finns här för dig, alltid!

Svar: Jo, du känner mig, så du vet ju redan om en hel del som kommer.. <3<3<3
Amandah ▲ HIAWOL

Jenny

Älskar ditt sätt att skriva på! länk till den bloggen?

Svar: Tack så mycket. :) Länk kommer så fort jag känner mig redo att dela med mig av den. :) Så håll utkik om du är nyfiken. :D
Amandah ▲ HIAWOL

Ylva

känns som att läsa handlingen till en bok eller film. :) kommer bli spännande detta amandah! vad heter bloggen?

Svar: Oj, tack Ylva. <3 Bloggen är hemlig just nu, kommer att länka till den inom kort. Så fort Jag känner mig redo själv att dela med mig av den. :)
Amandah ▲ HIAWOL

Anonym

wow.. starkt skrivet.

Svar: Tack.
Amandah ▲ HIAWOL

Lovisa Karlsson

Låter som en bok. :O

Svar: haha Kanske lite, men det är bara min berättelse om mitt liv. Inte en bok. ;)
Amandah ▲ HIAWOL

Julia Svensson

Hej fina du! För någon vecka sedan fick jag en kommentar på min blogg där du underade om du fick göra en design åt mig och nu vill jag gärna ha en ny header och undrar och nu skulle vilja fixa en åt mig? Kram♥

Svar: Hej. Jag har redan valt ut de som ska få en makeover av mig och har en kö med dem nu. Men kan säkert hjälpa dig så fort de andra har fått hjälp. :)
Amandah ▲ HIAWOL

Anonym

söt blogg.

Svar: tack. :)
Amandah ▲ HIAWOL

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...

För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: